NOS Roparun Team 190

Het NOS Roparun team bestaat uit een groot aantal enthousiaste sportieve mensen met het hart op de juiste plek. Want al bijna 10 jaar doet het team mee aan een van de grootste estafetteloop van europa. De Roparun. Dit jaar is de Roparun van 19 mei t/m 21 mei. We starten dus zaterdag 19 mei in Parijs en rennen non-stop het hele weekeind en komen maandag 21 mei aan in Rotterdam.

Ooit ontstaan uit een weddenschap van Sjaak Bril met Peter van der Noord dat het pas écht een prestatie zou zijn om van Rotterdam naar Parijs te lopen. Hierdoor ontstond de Roparun. Dit was 1991. Lees het hele verhaal op de site van de Roparun. Inmiddels is de route in 2004 omgedraaid, en is de loop nu van Parijs naar Rotterdam en is ook Hamburg een startlocatie geworden.

Er wordt met deze estafette geld opgehaald voor instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Ons team probeert ook zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, door sponsoring van bedrijven, giften, leuke acties om geld in te zamelen en de verkoop van loten.

Klik hier om te doneren!!!

Uw hulp is dus hard nodig. U kunt uw bijdrage leveren door te doneren via de roparun site.

Klik op deze knop om uw donatie via het NOS Roparun team 190 te doen.

 

 

 

 • Team 190

  Het team van 2017

 • Medailles

  Medailles 2017

 • Parijs 2017

  De dag vóór de start

 • Parijs is nog ver

  Nog even doorzetten