Aftellen

Het aftellen is begonnen.

Nog een paar dagen en dan stappen we in de campers en busjes richting Hamburg. De afgelopen weken waren zeer druk. Er waren nog een paar last minute wijzigingen in het team. Maar gelukkig zijn we nu helemaal compleet. Klaar om naar Duitsland te vertrekken.

Hoewel het vertrekpunt nieuw is, zijn de laatste voorbereidingen dat niet. Net zoals vorig jaar (en vele jaren daarvoor) reizen we dit jaar met twee campers, een koelwagen en een lopersbus.
Woensdag en donderdag halen we de campers en busjes op. Die moeten nog helemaal voorbereid worden voor de rit. Niet alleen halen we zoveel mogelijk dingen er uit, zodat we zoveel mogelijk ruimte hebben voor alle bagage. Maar ook moeten de stickers op de zijkanten van alle wagens worden geplakt. We willen tenslotte laten zien welke bedrijven ons bij deze sponsor tocht steunen. Dat gaan we allemaal donderdag doen. Een groot deel van het team komt dan helpen met het uitruimen en bestickeren van de wagens.

Al met al is het best spannend, omdat we Hamburg natuurlijk nog nooit hebben gedaan. Dus het aftellen is net iets bijzonderder dan vorig jaar.

Bekijk hier de hele route vanuit Hamburg.