Volhouden

Oké, we zijn in België. Het land met heerlijk vriendelijke mensen, het land met toch wat saaie routes en het land waar we het niet droog houden. Grijze wolken kondigde eerder al de regen aan.

Daarom moesten we noodgedwongen met het hele team-1 in één camper eten. Wel met een heerlijke asperge soep, maar toch is het wat krap, maar wel gezellig. Bekijk de video hier onder. En die gezelligheid en morele steun hebben we nodig! Want de vermoeidheid slaat toe en dan moet je oppassen.

Maar de Belgen zijn geweldige mensen en zeer gastvrij en dat helt enorm. Zo was er een lieve dame (Joke) die haar toilet ter beschikking stelde. De dixi’s konden even genegeerd worden. Joke, zeer veel dank. Ook is het vooruitzicht om morgenochtend een frisse douche te kunnen nemen erg aanlokkelijk. Terwijl team-1 de spirit hoog probeert te houden in de camper, komt team-2 snel dichterbij. Straks Zele! Da’s feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *